Accommodaties NL

Overnachtingsmogelijkheden

Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden aan op onze camping. Hieronder een overzicht.

no images were found

Kampeerplekken

Heb je zelf een tent bij je? Wij bieden prachtige, schaduwrijke kampeerplekken op onze camping.

Ingerichte tenten

Onze tenten bestaan uit twee slaapvertrekken met echte matrassen, er is ook nog een algemene ruimte waar eventueel ook een matras kan gelegd worden voor een derde persoon. Er is een kookvuurtje aanwezig, keukenbenodigdheden, een koelkastje, een tafel en stoelen. De tenten zijn rustig gelegen en bevinden zich op korte afstand van het zwembad en het sanitair.

  • Prijs voor een 4 personen tent is 36 €/ nacht* (max. 4 personen inbegrepen)
  • Extra persoon in algemene ruimte is de dagprijs

no images were found

Twee persoonstrekhut

Een houten 2-persoons hut bestaat uit één ruimte met 2 enkele bedden of 1 dubbel bed. Het huisje is voorzien van een kookvurtje, keukenbenodigdheden, een tafel en stoelen en een koelkastje. De trekkershutten hebben geen badkamer maar bevinden zich op korte afstand van het sanitair gebouw en van het zwembad.

  • 25€/ nacht (max 2 personen inbegrepen)
  • Zie ook onze prijzen pagina.

no images were found

5-persoons chalet

Een houten chalet bestaat uit 1 ruimte met de mogelijkheid die in twee te delen met behulp van een gordijn. Er staat een dubbel bed en 2 enkele bedden en er is de mogelijkheid om een 5de slaapbank bij te zetten. De chalet is voorzien van een kookvuurtje, keukenbenodigdheden, een koelkast, een tafel en stoelen. Er is geen badkamer maar ze bevinden zich op korte afstand van het sanitair gebouw.

no images were found

Gezinsformule

Indien 1 van onze logeermogelijkheden niet genoeg ruimte bieden is er altijd de optie van een bijzettentje, aan 10€ per dag (max 2 personen inbegrepen).